Biljartvereniging VEGABV

Finale Teams Bandstoten 2018

Afgelopen seizoen is ons Bandstoten Team Vegabv-3 kampioen geworden in Kwadendamme. De spelers die de finale gewonnen hebben waren Jo Elve, Arie van den Hoven, Leon Pleunis en Denis Hoogesteger. Jo Alleijn was mee als coach, animator, masseur en manusje van alles. Jammergenoeg heeft niemand een verslag geschreven en moeten we het doen met een fotoreportage. De foto's zijn gemaakt door Denis, die daardoor ook alleen op wat selfies staat en niet op een actie-foto. Misschien durfde hij zijn toestel niet uit te lenen aan zijn maten? We weten het niet...
Indien de spelers of Jo alsnog met een verslag komen dan is dat meer dan welkom! Ook de onderschriften bij de foto's zijn geimproviseerd omdat de schrijver hiervan, niet aanwezig was bij de finale.


Tip:Als je een miniatuur aanklikt, krijg je de grote foto. De grote foto kan je wegklikken met behulp van het kruis-symbool rechtsboven of je kan naar de volgende of vorige klikken. Zelfs met het wieltje van je muis kan je door de reportage scrollen. Veel plezier!